MEDIJI O NAMA

www.klix.ba

Tvornica čarapa “Ključ” traži stranog investitora

Direktor Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA) je posjetio tvornicu čarapa “Ključ” i razgovarao sa direktorom ovog preduzeća o poslovnim planovima ovog prepoznatljivog bh. brenda.

Iako “Ključ” posjeduje najsavremenije mašine, obučenu radnu snagu i izuzetnu reputaciju i kvalitet, trenutna iskorištenost proizvodnih kapaciteta je i dalje ispod stvarnog potencijala. Upravo zbog toga tvornica čarapa Ključ je zainteresovana za partnerstvo sa stranim investitorom.

Kliknite ovdje da pročitate više!

www.oslobodjenje.ba

www.nezavisne.com

Tvornica čarapa Ključ: Možemo zaposliti sve ulične prodavače

Sarajevska Tvornica čarapa Ključ u zadnjih 30-ak godina radila je za brojne svjetski poznate firme, kao što su Beneton, Hugo Boss, Piere Cardin, Kalzediniju, Intersocks, Vignoni, Rossi, Falke, Kunert, Ewers i brojne druge. U 2015 godini su imali ugovor s firmama Ewers strumpfe i Kunert iz Njemačke, Socks & Faschion iz Švicarske, Intersocks i Vignoni iz Italije i mnogim drugim. Sve su to firme s kojima Ključ ima dugogodišnju saradnju. Zadovoljni su kvalitetom, dostavom tačno na vrijeme kao i cijenama koje im tvornica čarapa Ključ nudi.

Kliknite ovdje da pročitate više! (Oslobodjenje)

Kliknite ovdje da pročitate više! (Nezavisne)

www.ekskluziva.ba

Tvornica čarapa Ključ ponosni sponzor rukometnoj reprezentaciji BiH na SP u Kataru!

Najbolji idu s najboljima. Sarajevska tvornica čarapa “Ključ“ je ponosni sponzor rukometne repezentacije BiH na Svjetskom prvesntvu u Kataru.

Naši “Zmajevi“ ispisuju historiju upravo u čarapama tvornice čarapa “Ključ“, a ova tvornica na sličan način pregovara i sa ostalim sportskim reprezentacijama BiH.

Kliknite ovdje da pročitate više! (Ekskluziva)

www.avaz.ba

Sarajevski ‘Ključ’ osvaja strana tržišta

Sarajevska tvornica čarapa “Ključ” imenovanjem novog Nadzornog odbora konačno je ispunila sve uvjete za daljni nesmetan rad i proizvodnju u punom kapacitetu. Jasmin Seferović, v.d. direktora kompanije kazao nam je da već imaju narudžbu za izvoz čarapa za njemačko tržište u vrijednosti većoj od milion maraka. Pletiona, odnosno, prozivodni kapaciteti rade u tri smjene kako bi ispoštovali rokove stranih partnera.

Kliknite ovdje da pročitate više! (Avaz)

www.haber.ba

Tvornica čarapa “Ključ” proizvodi za Hugo Boss

Sarajevska Tvornica čarapa “Ključ” sklopila je ugovore sa vodećim imenima modne industrije u svijetu poput Pierre Cardin, Hugo Boss, Marc'O Polo, Tom Taylor, Bugatti, Julius Kunert, Falke, MSV-Evers, Columbia, Calzedonia i Vignoni, rekao nam je direktor marketinga Hanefija Selek. Prema Selekovim riječima Ključ izvozi 80% svojih proizvoda na strana tržišta poput Njemačke, Italije, Švajcarske i drugih zemalja. „Trenutno se probijamo i na tržište Švedske što će dodatno pojačati našu proizvodnju“, ističe Selek. „Naš izvoz konstantno raste i ponosni smo rezultatima.”

Kliknite ovdje da pročitate više! (Haber)